Ik coach vrouwen die de last voelen van een overspannen lichaam. Om met lichaamsgerichte tools van Moeder Natuur de opgebouwde spanning te ontladen. Voor rust en ontspanning.  - Irene Schaap

Individuele TRE coachsessies

TRE - Tension Releasing Exercises is een lichaamsgericht proces om op een natuurlijke manier spanning te ontladen. Het is een zelfzorgmiddel om dagelijkse stress en diepe, chronische spanning in het lichaam kwijt te raken.

Via een set van zeven simpele, fysieke oefeningen leer je je natuurlijke ontladingsmechanisme te activeren en te reguleren waardoor spierspanning vrijkomt en het zenuwstelsel kalmeert. In mijn praktijk in Nieuwkoop begeleid ik vrouwen bij individuele TRE sessies. Meestal zijn twee tot vier sessies voldoende om het kwijtraken van lichamelijke spanningen door middel van TRE met vertrouwen zelf thuis te vervolgen. Coaching Vitaal biedt drie sessies aan. Blijkt na een les dat TRE niet je methode is, krijg je het geld van de twee lessen gewoon terug.
 
Aanbod en tarieven coaching vitaal
 

Werken met de energie van het lichaam: TRE en Innerlijk werk

In mijn praktijk krijg je zelfhulpmiddelen aangereikt om snel grip te krijgen op je emoties, spanning en stress. Zo werk ik graag met technieken waar je direct mee aan de slag kan. Een daarvan is EFT (Emotional Freedom Techniques). Het is een methode waar je heel praktisch de gevolgen van bepaalde negatieve gebeurtenissen in je leven neutraliseert. Je haalt de negatieve lading eraf. Het uitgangspunt is dat een negatieve gebeurtenis een verstoring in je energetische systeem veroorzaakt. Daarna volgt de emotie. Haal je nu de verstoring weg in je energetische systeem, los je ook de emotie op die samenhangt met de negatieve gebeurtenis. Met een opgeschoond energiesysteem zit je een stuk lekkerder in je vel! Het werkt extra krachtig als je TRE combineert met innerlijk werk.

Adres en openingstijden van de praktijk
  • Beethovenlaan 39, 2421 TV in Nieuwkoop (Zuid-Holland). Op afspraak maandag t/m vrijdag.

De praktijk is geopend van 09.30-16.30/17.00 uur. In overleg kan een TRE-les in de avond worden afgesproken. 

Handig om te weten

Neem een warm vest/trui mee. Als je lang stilzit- of ligt kan het fris worden.

Deelnemers voor TRE lessen ontvangen na betaling meer informatie over de methode, de lessen en de extra's.

Covid-19 richtlijnen (indien nodig)

De praktijk is aangesloten bij het NIBIG en volgt de CAM-sector breed Leidraad infectiepreventie Covid-19. Dat houdt in dat voor een bezoek aan de praktijk vooraf een aantal vragen worden gesteld en dat rond het bezoek zelf ook hygiëne voorzorgsmaatregelen worden genomen om elkaar veilig te houden. Bijvoorbeeld het hanteren van 1,5 meter afstand en het reinigen van handen en contactpunten. De behandelstoel of yogamat (bij TRE) worden beschermd met een grote handdoek en na elke cliënt verschoond. 

coaching vitaal. praktijk voor zen zoekende vrouwen 2

 Irene Schaap van Coaching Vitaal en TRE Praktijk 6

Hartelijke groet, Irene Schaap
Gecertificeerd TRE® Provider, Emotiemanager
Herover je rust & ontspanning!

HET HEILIGE HALFUUR

Korte en bondige schakels voor vitaal & ontspannen leven.
  • Pik eruit wat jou aanspreekt.
  • Kies wat voor jou haalbaar is.
  • Ontdek je weg naar ontspanning & vitaliteit.
  • Kom in actie.
  • We doen het samen ♥.

 4logotrenetherlands

Coaching Vitaal en TRE Praktijk zijn aangesloten bij TRE Nederland.