Over de specials en Tension Releasing Exercises - TRE®

Stel je een huis voor met een stevige fundering. De fundering is de basis waar het hele huis op rust. Op de fundering zijn vloeren, wanden, deuren, kozijnen en een dak geplaatst. Alles wordt gedragen door de sterke basis.

tension releasing exercises tre een sterke basis

Binnen mijn praktijk zie ik TRE als de fundering. Het is een stevige basis om beter te kunnen dealen met de uitdagingen en veranderingen in je leven. Met TRE ga je met mijn begeleiding op zoek naar een natuurlijk aangeboren mechanisme van het lichaam waarmee je opgebouwde dagelijkse en chronische spanning en stress kwijtraakt. Het herondekken van dit mechanisme geeft aan veel mensen een gouden randje aan hun leven. De innerlijke ruimte, rust en ontspanning die ontstaat zorgt ervoor dat je met meer vertrouwen nieuwe stappen zet om doelen te bereiken. Het is een methode voor zen in lichaam en geest.

ontspannen leven met tre lessen

Je kan TRE doen vóórdat je iets wil veranderen in je leven. Je kan ook besluiten het tijdens een verandertraject te doen. Je kan zelfs TRE doen nadat je een verandering in gang hebt gezet. 

De specials in mijn praktijk zijn rondom TRE opgebouwd. Met de voeten stevig op de grond is het makkelijker om uitdagingen aan te gaan en veranderingen in gang te zetten.

Ik nodig je uit de specials van mijn praktijk te bekijken:

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je ergens voor aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten. Stuur mij een mailbericht.

Irene Schaap TRE Provider 2

Hartelijke groet, Irene Schaap
Gecertificeerd TRE® Provider en Allround Hypnosetherapeut

 4logotrenetherlands

Coaching Vitaal en TRE Praktijk zijn aangesloten bij TRE Nederland.

Bodymotion zomerworkshop 2022Ontrafel de verborgen stresspunten in je leven.
Ontdek manieren om hiermee om te gaan.
De zomerworkshop Bodymotion voor vrouwen
die worstelen met emoties.

Waar je vanaf wilt, daar moet je eerst heen.

Stukje bij beetje meer zen en sereen.

Zacht, compassievol en vriendelijk.

Dàt is de weg naar geluk.

Spanning loslaten bij coaching vitaal 13