Voor zen zoekende vrouwen

Ik ben Irene Schaap – Warm, zacht en Zen brenger. Ik werk live in Nieuwkoop of Rotterdam voor zen zoekende vrouwen. Ik help je ontdekken hoe je met een simpele methode stress en spanning kwijtraakt. En welke aanpak zorgt voor innerlijke rust. 

Uitputting en verwarring

Een groot deel van ons leven speelt zich af op het gebied van relaties, werk en gezin, familie en vrienden. Diverse factoren in onze omgeving zorgen voor spanning op deze gebieden. Als dit lang duurt zonder uitzicht op verbetering, zorgt dit voor geestelijke en lichamelijke uitputting. Je raakt als het ware verstrikt in het leven. Je voelt je verward en onzeker.  

Welke triggers zorgen voor voor onrust?

Iedereen is op zoek naar meer energie, rust en ontspanning. Een aantal stappen zijn nodig om meer zen in je leven te halen. Het in kaart brengen van jouw triggers is er een van. Onder je triggers zitten vaak innerlijke delen verscholen. Delen zoals de innerlijke Criticus, Perfectionist, Pusher en Pleaser. Die hebben zich gedurende je leven gevormd en zijn onderdeel van je persoonlijkheid.

Stel je een auto voor met deze delen op de zitplaatsen. Telkens neemt een van deze delen het stuur over. Behoorlijk vermoeiend toch? En het lijkt ook nog helemaal vanzelf te gaan. Alsof je er geen controle over hebt. Dat klopt want onze geest is verdeeld in 5% bewustzijn en 95% onderbewustzijn.

Sterke persoonsdelen die actief zijn in het onderbewuste deel van je persoonlijkheid, zijn lastig aan te sturen. Daarom is het werken met het onderbewustzijn een effectieve oplossing voor veel innerlijke problemen. Ik gebruik daar een speciale techniek voor. Met deze speciale techniek bereik ik op veilige manier je onderbewustzijn. 

verdeling bewustzijn en onderbewustzijn

Meer zelfvertrouwen, minder faalangst...

Je krijgt in mijn praktijk alles aangereikt wat je nodig hebt om lekkerder in je vel te zitten. Ervaar je een lage eigenwaarde of struggle je juist met overcompensatie zodat je gemakkelijk over je grenzen gaat? Innerlijk werk zet diepgaande positieve veranderingen in gang. Het levert snel en effectief de gewenste resultaten. Dit combineer je met praktische oefeningen die je thuis, op je werk en op andere momenten doet om de resultaten te versterken.

Waar loop jij al heel lang mee rond (en wil je veranderen)?

  • Waar heb jij het moeilijk mee? Wat geeft jou een angstig, gespannen en onbehaaglijk gevoel?
  • Waar loop jij telkens tegenaan en zorgt ervoor dat je blijft steken in je ontwikkeling in je privé of werkend leven?
  • Welk ideaal wil jij voor jezelf creëren, maar lukt niet?
  • Spelen er innerlijke conflicten die innerlijke verdeeldheid en onrust zaaien?
  • Welke ongezonde gewoonten heb jij in de loop van tijd ontwikkelt en wil je vanaf?
  • Welke oude negatieve gedachten, angsten en gevoelens voelen als 'oud zeer' en wil jij omruilen voor nieuwe positieve gedachten en gevoelens, zodat je nieuwe stappen in je leven kunt zetten?
  • Welke overtuigingen staan bij jou in de weg om je weer gelukkig, tevreden, voldaan, vreedzaam en compleet te voelen?
  • Op welke manier ben jij aan het overleven, waarvan je denkt dat je het nooit te boven zal komen?
  • Wie of wat wil je niet langer zijn?

Hypnose

Met hypnose/trancewerk krijg je handvatten aangereikt om te zoeken naar oplossingen voor bestaande problemen. Tijdens een lichte trance wordt je onderbewustzijn aangesproken en op positieve wijze beïnvloedt (je onderbewustzijn weet het verschil niet tussen een echte ervaring en een ingebeelde ervaring). Het is een 'evidence based' methode en wordt steeds vaker in de reguliere zorg ingezet. 

De werking van hypnose eenvoudig uitgelegd 

Stel je voor dat je brein een computer is die alle hardware bevat waar jouw persoonlijkheid in onderbewuste programma’s zijn opgeslagen. Jouw onderbewustzijn is opgebouwd uit vele delen die zijn ontstaan gedurende je leven. Deze delen zijn gekleurd en geladen door je ervaringen, voorkeuren, gewoonten, gevoelens en emoties. De hypnose is het gereedschap om direct contact met deze delen in het onderbewustzijn te maken. Het is een geschikte geestelijke toestand waarin je lichaam heel ontspannen is terwijl je geest wakker blijft en open staat om mee te werken.  

Haal het beste uit jezelf 

Tijdens de hypnose sessie voeg ik nieuwe positieve overtuigingen toe aan je programma. Je programma krijgt een update! Deze software update zorgt ervoor dat je onderbewuste programma’s worden herschreven en er nieuwe mogelijkheden worden geschept. Oude en niet werkende overtuigingen worden opgefrist zodat ze passen in je leven van vandaag. Het is een therapeutisch middel en wordt ingezet om gewenste veranderingen in gang te zetten. De behandelingen zorgen ervoor dat het beste in jou naar boven komt. Ik ben gecertificeerd Allround Hypnosetherapeut en begeleid jou veilig tijdens de behandeling.

Meer lezen over hypnose/trance en werken met het onderbewustzijn

 

Gaat hypnose voor jou werken en hoe dan?

Als je niet langer de controle hebt over je innerlijke delen

Hoe traumatische ervaringen worden gevormd

Hoe zelfbevrijding je licht en vrij laat voelen

Over triggers, emoties en reacties van het autonome zenuwstelsel

Een berichtje naar mij sturen 

Wil jij gebruik maken van mijn warmte, wijsheid en zen brengende kwaliteiten? Ik werk voor jou live in Nieuwkoop of Rotterdam. Ik help je ontdekken hoe je met een simpele methode stress en spanning kwijtraakt. En welke aanpak je innerlijke beleving in evenwicht brengt. 

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je ergens voor aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten. Stuur mij een bericht.

Irene Schaap van Coaching Vitaal en TRE Praktijk 10 

Hartelijke groet, Irene Schaap
Gecertificeerd TRE® Provider en Allround Hypnosetherapeut 

 

 

 

 4logotrenetherlands

Coaching Vitaal en TRE Praktijk zijn aangesloten bij TRE Nederland.

Bodymotion zomerworkshop 2022Ontrafel de verborgen stresspunten in je leven.
Ontdek manieren om hiermee om te gaan.
De zomerworkshop Bodymotion voor vrouwen
die worstelen met emoties.

Waar je vanaf wilt, daar moet je eerst heen.

Stukje bij beetje meer zen en sereen.

Zacht, compassievol en vriendelijk.

Dàt is de weg naar geluk.

Spanning loslaten bij coaching vitaal 13