Over Irene Schaap, coach bij Coaching Vitaal (1)

Een nieuwe weg – mijn persoonlijke reis in het verbeteren van het leven van vrouwen

In 2014 besloot ik een andere richting in te slaan. Na 30 jaar werken in commerciële functies bij bedrijven en gemeenten, was het genoeg geweest. Ik wilde iets betekenisvols doen en simpelweg mijn hart volgen. Mijn hart ligt bij vrouwen die hulp nodig hebben om zichzelf te laten horen en zien op het werk. Om ontspannen en onbevreesd voor hun mening uit te komen. Door hun leven te verbeteren, wil ik ook de wereld om hen heen verbeteren. Ik geef een stukje van mezelf door aan deze vrouwen door middel van mijn werk.

Voor een lange tijd voelde ik me verloren en niet verbonden met de wereld. Ik voelde niet de vrijheid om mezelf te zijn en had het gevoel dat niemand mij begreep, terwijl ik toch omringd was door mensen. Mijn maag voelde constant onrustig en ik liep vaak rond met vage angstige gevoelens. Het was onmogelijk om te ontspannen en mijn gedachten bleven maar malen, waardoor in slaap vallen een hele toer werd. Herkenbaar? Maak je geen zorgen! Ik ben erachter gekomen hoe ik meer rust in mijn leven kon brengen en dat is precies wat je van mij kan leren. 

Inmiddels voel ik mij meer zen dan ooit

Als ik nu terugkijk, zie ik een gevoelige vrouw die het soms best moeilijk had. Het was niet makkelijk om mijn gevoelens te delen en mezelf bloot te geven, waardoor het lastiger was om stabiele relaties te onderhouden en om mijzelf op mijn werk uit te spreken. Maar, halleluja! Inmiddels voel ik mij meer zen dan ooit. Andere vrouwen verdienen dat ook: zichzelf zijn en hun hart volgen.

Waar ik jou in wil laten groeien is het gevoel van verbondenheid met iets groters dan jezelf. Het voelt als een magische connectie die ervoor zorgt dat alles op het juiste moment op je pad komt. Ik merk dat vrouwen steeds meer op zoek zijn naar deze vorm van verbinding. En terecht! Het openstellen voor deze subtiel aanwezige energiebron geeft een innerlijke vrede die je hart vult.

De transitie van negatief naar positief denken

We kennen het allemaal wel, die zorgen over onze familie, gezondheid, je werk en de wereld om ons heen. Maar weet je, ik heb iets ontdekt waardoor ik meer ontspannen en stressvrij leef. En jij kan het ook leren, van negatief naar positief denken!

Vijf jaar geleden nam ik een sprong in het diepe en begon ik mijn eigen praktijk in Nieuwkoop. Mijn missie? Vrouwen helpen hun volle potentieel te bereiken! Weg met de onzekerheid en het verstoppen van jezelf, tijd om jouw unieke persoonlijkheid te laten stralen! Het is fantastisch om te zien hoe mijn cliënten boven zichzelf uitstijgen en ik kan me geen betere job bedenken! 

Ken je mij, dan weet je dat:

  • Ik zet me volledig in om je te ondersteunen en sta altijd paraat wanneer nodig. Mijn doel is om jou te helpen slagen, dus als je ergens vastloopt of iets niet duidelijk is, aarzel dan niet om mij om hulp te vragen.
  • Mijn energie krijgt een boost wanneer ik merk dat je net zo enthousiast bent als ik! Als we op dezelfde golflengte zitten, vormen we een sterk team en bereiken we samen meer.
  • Ik ben zacht en warm, maar ook duidelijk en direct. Ik wil je graag helpen om blinde vlekken te ontdekken en je bewust te maken van je eigen potentieel.
  • Ik neem graag de tijd voor jou. Als je eenmaal begrijpt hoe stress werkt, krijg je meer inzicht in je eigen situatie. Na een coachsessie voel je je geïnformeerd, gerustgesteld en geïnspireerd. Mijn coachessies zijn allesbehalve saai!
  • Als we samenwerken en jij je openstelt, voel ik precies aan wat er onder de oppervlakte speelt en welke richting we op moeten gaan.
  • Als een fanatieke boekenwurm bespaar ik je veel tijd! Want ik vertel je graag over stress, spanning, trauma, gedrag, emoties, ons lichaam, ons brein en spirituele onderwerpen.

Vertel me nu iets over jezelf! Want ik ben ook benieuwd naar jou. Heb jij hulp nodig om jezelf beter te laten zien en horen op het werk? Waar lig jij 's nachts wakker van en waar verlang jij naar? Schrijf het op en verstuur het naar mij, ik reageer zo snel mogelijk.

Irene Schaap TRE Provider
Hartelijke groet, Irene Schaap
Van bibberen naar bruisen van zelfvertrouwen.
Van dromen naar doen.