De ervaringen van deelnemers/cliënten TRE® en Innerlijk werk/Hypnotherapie

Machteld, juni 2022

"Hartelijk dank voor jouw input. De intake, de daadwerkelijkde TRE behandelingen en de follow up door appjes en telefoongesprekken voelen als een warm bad. Onder jouw deskundige leiding heb ik me over kunnen geven en kunnen leren hoe je TRE kan inzetten en zelf kan doen. Ik heb jouw manier van werken als 'rijk' ervaren. Er werd niet (zichtbaar) op de tijd gelet. Jouw zachte manier van benaderen tijdens de oefeningen was prettig. Goede voorbeelden, duidelijke uitleg en als ik het niet goed had begrepen nog extra uitleg via de app of telefoon.

TRE heeft deuren opengezet. Het maakt mij op sommige momenten ook kwetsbaarder. Maar ik voel me meer ontspannen en lijk meer aan te kunnen. Ik oefen lekker door en weet je te vinden als dat nodig is."

Patrice over TRE bij Coaching Vitaal 2

Patrice, Rotterdam, april 2022
"Ik had al een tijdje het idee om TRE te gaan doen, ik deed ook al iets ermee, maar ik wist niet zeker of ik het 'goed' deed en toen vond ik Irene ;) Ik had hulp nodig vanwege spierspanning, waardoor ik slecht loop.

Ik koos voor Irene vanwege de informatie op de site en omdat ze makkelijk bereikbaar is in heel veel opzichten, per app, per telefoon, per mail, maar zeker ook als mens. Geen koud en zakelijk contact, maar warm en menselijk met oprechte interesse!

Irene neemt echt de tijd en legt alles goed uit, op een manier die het beste bij mij paste. Ook de nazorg heb ik als erg fijn ervaren, vooral omdat ik dat niet verwacht had. Tussen de afspraken door mag je altijd vragen stellen. Ze heeft echt passie voor waar ze mee bezig is. Ik vind het top!

Wat het me gebracht heeft is dat ik stille hoop heb dat ik er inderdaad beter door ga functioneren, qua beweging, maar ook dat ik wat beter kan ontspannen erdoor. Het voelt in ieder geval al erg goed en over een tijdje wil ik zeker nog een keer afspreken voor een vervolg.

Dank je wel Irene, ik vond het een ontzettend fijne ervaring!"

Irene, Alphen a/d Rijn, februari 2022

"Ik vond het heerlijk om weer terug te stappen in de praktijkruimte van Irene. Een gevoel van ontspanning en rust kwam over mij heen. Een middagje voor mijzelf met een TRE individuele vervolgles om weer een stap te kunnen zetten naar voelen in plaats van denken. Irene is een fijn persoon die goed luistert en met haar rustige stem hielp ze mij naar een intense maar heerlijk TRE sessie. De terugkommiddag hielp mij om TRE weer met wat meer regelmaat terug te brengen in mijn leven. Ik merkte na 2x zelf oefenen al dat ik meer naar voelen kon en meer uit mijn hoofd kon komen. Ik ben benieuwd wat het mij nog meer gaat brengen."

Jacqueline, februari 2022

“Na een langdurige stressvolle periode kwam eind 2021 TRE op mijn pad. Ik was ten einde raad omdat de spanning die ik in mijn lichaam voelde mijn dagelijks leven totaal in z’n greep had. Ik kon letterlijk niet meer functioneren en voelde me als het ware bevroren. Ik las bij toeval een oud artikel over TRE in een blad en heb contact gezocht met Irene. Na de eerste sessie bij haar was ik echt enorm hoopvol en gelukkig dat ik iets had gevonden wat mijn spanning sterk kon verminderen. Irene heeft samen met mij op een rustige, zachte en aandachtige manier de oefeningen doorlopen. Ik voelde mij totaal op mn gemak en veilig bij haar. Na 3 sessies met begeleiding van Irene kan ik thuis zelf de oefeningen doen en het geeft me nog steeds veel rust en ontspanning. Ik kan de dag weer beter aan en het gevoel van spanning in mijn mijn lichaam is sterk afgenomen. Ik ben zo blij dat ik Irene heb gevonden en ik weet zeker dat TRE altijd een deel van mijn leven zal blijven.” 

A. Bos, Roelofsarendsveen, september 2021 “TRE heeft mij heel veel gebracht. Het helpt mij enorm om een diepe ontspanning te voelen en de opgeslagen stress los te laten. Echt een bevrijding. Heel fijn om niet te hoeven praten, maar iets met je lijf te kunnen doen en het werkt nog dagen door. Ik vind het echt een aanrader, zo simpel en zo doeltreffend. En Irene heeft mij er heel fijn in begeleid." 

Annemiek Stravers. "In november 2021 heb ik bij Irene de TRE oefeningen geleerd. Het was en is nog steeds een bijzonder prettige en positieve ervaring! Sindsdien is de constante onrust uit mijn lichaam weg, ik slaap beter, mijn eetlust is weer terug en heb meer energie, kortom mijn oorspronkelijke positiviteit is er weer! Omdat ik diabetes heb spuit ik insuline en zelfs dit heb ik kunnen verminderen, bij controle van de internist was zij heel erg tevreden over de bloedsuikers en overige waarden van de afgelopen weken!! Natuurlijk heb ik haar verteld over TRE, zij kende het niet. Het is belangrijk dat er meer bekendheid komt over deze oefeningen. Het mooie hiervan is dat je het zelf in de hand hebt, je bent niet afhankelijk van derden maar je dient het natuurlijk wel te onderhouden. Ik zelf doe 2 a 3 keer per week de oefeningen, net hoe het uitkomt.  

Irene heb ik leren kennen als een warme en begripvolle vrouw met een luisterend oor. Zij legt de oefeningen ook heel rustig uit en neemt alle tijd voor je. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten en kan Irene dan ook van harte aanbevelen!"

Testimonial TRE California

 

Lia Verhage, Nieuwkoop. November 2021.

“En dan loop ik toevallig tegen TRE op, op het moment dat ik op zoek ben naar hulp om mij wat meer ‘ontspannen’ te voelen. Op 2 fietsminuten van waar ik woon. Ik kom bij Irene en voel me meteen thuis in de ruimte en bij Irene. Heel rustig en met veel uitleg wordt eerst verteld over TRE en worden dan de oefeningen voorgedaan. Het is niet moeilijk maar aanwijzingen zijn nodig. Het gaat meteen goed en ik vind het een wonderlijk gebeuren, de trillingen en ontlading en na afloop rustig en ontspannen. Het is geen praat-sessie maar kon toch het een en ander kwijt.Na de 2e keer ging ik zelf aan de slag met de gegeven instructies. Fijn is het dat je altijd kan bellen/Whatsappen voor vragen of hulp. De 3e keer was intensief en ontspannend tegelijk. Ik slaap al meer door en mijn hoofdpijn is een stuk minder. Ik voel al wat het me kan brengen en ga zeker zelf door. Zeker voor iedereen aan te bevelen! Ik vond het erg prettig/fijn/wonderlijk/ ontspannend/veelbelovend."

Anoniem, vrouw, najaar 2021. “Zelfs mij lukt het! Omdat mijn lichaam zich moeilijk op commando laat ontspannen, wist ik niet of de TRE oefeningen tot resultaat konden leiden, maar het werkt.
Irene begeleidt de sessie op een prettige wijze. Nu verder thuis mee aan de slag.”

reviews tre praktijk en coaching vitaal 6

Testimonial TRE California

 

reviews tre praktijk en coaching vitaal 5

reviews TRE Praktijk en Coaching Vitaal

reviews tre praktijk en coaching vitaal 8

reviews tre praktijk en coaching vitaal 1

reviews tre praktijk en coaching vitaal 7

 4logotrenetherlands

Coaching Vitaal en TRE Praktijk zijn aangesloten bij TRE Nederland.

Bodymotion zomerworkshop 2022Ontrafel de verborgen stresspunten in je leven.
Ontdek manieren om hiermee om te gaan.
De zomerworkshop Bodymotion voor vrouwen
die worstelen met emoties.

Waar je vanaf wilt, daar moet je eerst heen.

Stukje bij beetje meer zen en sereen.

Zacht, compassievol en vriendelijk.

Dàt is de weg naar geluk.

Spanning loslaten bij coaching vitaal 13